PORTFOLIO WEBDESIGN

Een website is een esssentieel onderdeel van uw communicatiemix. De juiste "look and feel" is daarbij van groot belang. VISUAL4U is sterk in de visuele creatie van uw website. Voor de techniek werken wij samen met diverse partners. Zo biedt VISUAL4U ook voor u de beste kwaliteit van "prefab-" tot maatwerk-websites! Op deze pagina ziet u een greep uit door ons ontwikkelde websites. Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een offerte-aanvraag. Wij maken graag kennis met u!

Nederhoed Modeagenturen

"Al meer dan 20 jaar zijn Auke en Marie-Louise agent in de herenmode. De collecties van onze mooie merken worden gepresenteerd in een showroom op een prachtige locatie in Nijkerk."

Nederhoed Modeagenturen heeft een showroom in Nijkerk en vertegenwoordigd diverse kledingmerken waaronder het merk Marvelis. Vanwege een merkenwisseling voldeed de oude website niet meer. De uitstraling van de nieuwe website moest zakelijk en eenvoudig zijn. De website is gebouwd met "prefab" blokken die qua kleuren aangepast zijn aan de huisstijl. Deze websiet is dan ook in zeer korte tijd gerealiseerd tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De website is responsive waardoor deze ook goed weergegeven wordt op een tablet of snartphone. Tevens is een SSL-certificaat geïnstalleerd.

Sustvarius

"SustVarius is een dienstverlenende organisatie die kinderen, jongeren en volwassenen met psychosociale hulpvragen begeleidt en ondersteunt, met als doel de kwaliteit van leven te verhogen. Zij werkt op projectbasis en koppelt, op een efficiënte en professionele manier, de zorgvraag aan het beste zorgaanbod. Door haar werkwijze speelt SustVarius in op belangrijke trends waar de zorgsector in Nederland mee te maken heeft; hoge service en kwaliteit, snelheid en 'efficiency'.

Voor zorginstantie Sustvarius heeft VISUAL4U een website ontworpen en gebouwd die zowel voor de zorgverwijzer als de zorgvrager gebruikt kan worden. Op de landingspagina wordt de keuze gemaakt voor de gewenste pagina's.

BICO

"BICO is een team van vier bouwpartners, dat met BIM als werkmethodiek, bouwprojecten realiseert. Bewezen succesvol."

Voor het samenwerkingsverband van 4 bouwpartners BICO, heeft VISUAL4U een website ontworpen en gebouwd geheel naar de wens van de klant. Een degelijke en strakke uitstraling die aansluit bij het imago van dit samenwerkingsverband.