PORTFOLIO DRUKWERK

Met meer dan 20 jaar ervaring is VISUAL4U in staat om ook uw wensen op creatieve wijze te vertalen naar professioneel drukwerk. De mogelijkheden zijn eindeloos. VISUAL4U is gewoon sterk in grafisch werk! Op deze pagina ziet u een greep uit het door ons ontwikkelde drukwerk. Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een offerte-aanvraag. Wij maken graag kennis met u!

Regel Partners

"Op het grensvlak van gebouwautomatisering, technologie, ICT en industriële automatisering ontstaan continu nieuwe kansen voor innovatie, efficiencyverbetering en kostenbesparing. Regel Partners integreert uiteenlopende automatiseringsoplossingen van verschillende fabrikanten tot daadwerkelijke geïntegreerde systemen."

Door de groei van het bedrijf ontstond er steeds meer behoefte aan een professionele corporate brochure. Het resultaat is een full colour corporate brochure geworden in een afgewerkt formaat van 21x21 centimeter met bijpassende bewaarmap met een geïntegreerde houder voor een usb-opslagmedium in de vorm van een bedrukte creditcard.

BRControls

"BRControls ontwikkelt producten en levert webgebaseerde besturingssystemen voor technische installaties. Wij doen dit volledig zelfstandig. Vooruitstrevend, maar zonder de functionaliteit uit het oog te verliezen, zoals bewezen in de duizenden installaties die wij tot nu toe hebben geleverd."

VISUAL4U werd gevraagd om een nieuw logo met bijbehorende huisstijl te ontwikkelen. Conform de huisstijl was er ook de behoefte om een corporate brochure te ontwikkelen. Deze zogenaamde "oblong" full colour A4-brochure werd ontwikkeld met een bijbehorende bewaarmap. Tevens ziet u een certificaat dat conform de huisstijl door ons is ontwikkeld voor BRControls.

Dirksen Verzekeringen

"Een eerlijk en onderbouwd advies, de beste oplossing tegen een goede prijs: dát is waar we bij Dirksen voor staan. We zijn onafhankelijk en werken niet op basis van provisie. Met ons Financieel Service Abonnement weet u precies hoeveel en waarvoor u betaalt. Verfrissend anders, noemen we dat."

Voor Dirksen Verzekeringen heef VISUAL4U een nieuwe, verfrissende huisstijl ontwikkelt en het logo gerestyled. Eén van de resultaten van die nieuwe, verfrissende huisstijl is deze folder over het service-abonnement. Verder zijn er op regelmatige basis flyers ontwikkelt voor incidentele acties en aanbiedingen.

Bomecon

"Bomecon is een innovatief bedrijf en deskundig in uitersten in hijstechniek. We leveren al dertig jaar innovatieve producten, hijsgereedschappen, hijsbegeleiding en maatwerkoplossingen."

Het bestaande Bomecon-logo bleef ongewijzigd, maar de huisstijl ging volledig op de schop. Het moest opvallend zijn, dus het frisse geel werd gecombineerd met het opvallende paars. Een gewaagde maar opvallende combinatie. Toen de huisstijl stond,, zijn er diverse brochures en productflyers ontwikkeld voor Bomecon, zowel in het Nederlands als in het Duits.