Een website voor elk budget

U heeft al een website voor slechts € 395.-

VISUAL4U biedt complete websites aan vanaf € 395.- inclusief ontwerp en het functioneel bouwen. De enige bijkomende periodieke kosten, die overigens voor elke website van toepassing zijn, zijn uw hostingkosten en uw domeinnaamregistratie. En indien gewenst kan uw website binnen enkele dagen gebouwd zijn!

Hoe wij dat doen? Wij bouwen uw website met zogenaamde "prefab blokken" die conform uw huisstijl kunnen worden aangepast. Geen 100% maatwerk, maar wel zeer flexibel en snel in uitvoering. Het voordeel hiervan voor u is dat u tegen zeer lage kosten uw eigen professionele website heeft met een moderne, frisse uitstraling. Uiteraard krijgt u de mogelijkheid zelf uw website via het eigen CMS te beheren. Een SSL-certificaat is inbegrepen en de websites zijn stuk voor stuk responsive, zodat uw website ook op mobiele apparaten goed toont en optimaal gebruikt kan worden. Dat is tegenwoordig een eis voor elke professionele website omdat u dan ook in de Google-zoekresultaten beter scoort.

Meer maatwerk?

Heeft u een ruimer budget beschikbaar en wilt u meer maatwerk voor uw website? Ook dan kan VISUAL4U u prima helpen. Het is mogelijk om binnen de 3 aangeboden website-pakketten met vaste pakketprijzen ook maatwerkoplossingen te bieden. Daarvoor geldt een meerprijs op basis van een vast uurtarief op nacalculatie.

100% maatwerk met Joomla of Wordpress

Heeft u toch de voorkeur voor 100% maatwerk voor de realisatie van uw website? Dan kan VISUAL4U u prima helpen! VISUAL4U werkt samen met DIGIPLEK WEBDESIGN uit Nijkerk voor het realiseren van maatwerkwebsites op basis van Joomla en Wordpress. VISUAL4U neemt daarbij het visuele ontwerp voor haar rekening en Digiplek zorgt ervoor dat het ontwerp pixelnauwkeurig wordt overgenomen bij de functionele bouw van de website. Onze professionele samenwerking heeft zich in het verleden al bewezen bij diverse projecten. Heeft u interesse in 100% maatwerk voor uw website? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met VISUAL4U.