Logo-ontwerp

€ 595.-

Indien u kiest voor het huisstijlpakket "Logo" zal VISUAL4U op basis van een inventarisatie (briefing) een professioneel logo ontwerpen zonder overige huisstijlobjecten als briefpapier, enveloppen en visitekaartjes. U kunt daarvoor het inventarisatieformulier invullen dat onder aan deze pagina staat. Hieronder vindt u ook een overzicht van het huisstijlpakket
"Logo".

Full colour

U kiest de gewenste full colour kleuren, desgewenst met behulp van onze Pantone kleurenwaaier. Zo krijgt u altijd de gewenste "look and feel" van uw logo.

4 Proeffases

Het ontwerptraject omvat 4 proeffases waarin u de mogelijkheid krijgt keuzes te maken en correcties te laten uitvoeren.

3 Bestandsformaten

U krijgt de beschikking over maximaal 3 verschillende digitale bestandsformaten naar keuze voor eigen gebruik. In de praktijk kunt u daar doorgaans goed mee uit de voeten.

Betaling in 2 keer

U betaalt vooraf 30% van de pakketprijs. Na ontvangst daarvan gaan wij voor u aan de slag. Nadat u akkoord heeft gegeven op het definitieve logo, betaalt u het restantbedrag en wordt het logo uw eigendom.

Inventarisatieformulier Logo-ontwerp

Indien u gebruik wilt maken van het pakket "L OGO-ONTWERP"verzoeken wij u vriendelijk onderstaand online formulier volledig in te vullen. Met het invullen van dit inventarisatieformulier geeft u te kennen dat u gebruik zou willen maken van het huisstijlpakket "LOGO-ONTWERP" (Euro 595,- ex. BTW). Naar aanleiding van uw ingevulde inventarisatieformulier nemen wij altijd vrijblijvend contact met u op. Zodra u ons per email opdracht geeft om voor u aan de slag te gaan op basis van het gekozen pakket, vragen wij u eerst een aanbetaling te doen van 30% van de pakketprijs (Euro 200,- ex. BTW voor het pakket "LOGO-ONTWERP"). U krijgt dan van ons per email een deelfactuur. Na ontvangst van uw aanbetaling zullen wij starten met het ontwerptraject voor uw logo. U wordt per email op de hoogte gehouden van de logo-voorstellen en -aanpassingen. Nadat u per email akkoord heeft gegeven voor het logo, betaalt u vervolgens binnen uiterlijk 2 weken het restantbedrag aan ons. Na ontvangst van het restantbedrag (Euro 395,- ex. BTW), wordt het logo uw eigendom. Tot die tijd is het niet toegestaan het logo te gebruiken omdat het eigendom nog niet op u is overgegaan.

In welke markt opereert uw onderneming?
Zakelijke markt
Particuliere markt
Combinatie van beide
Vink de gewenste logo-eigenschappen aan:
Versturen