Huisstijlontwerp

€ 395.-

Indien u kiest voor het huisstijlpakket "Huisstijlontwerp" zal VISUAL4U op basis van een inventarisatie (briefing) een professionele huisstijl ontwerpen die past bij het reeds bestaande logo voor uw onderneming. Daarbij kunt u denken aan briefpapier met volgvel, visitekaartjes, enveloppen en "with compliment"-kaartjes. U kunt daarvoor het inventarisatieformulier invullen dat onder aan deze pagina staat. Hieronder vindt u ook een overzicht van het huisstijlpakket
"Huisstijlontwerp".

Full colour

U kiest de passende full colour kleuren, desgewenst met behulp van onze Pantone-kleurenwaaier. Zo krijgt u altijd de juiste "look and feel" van uw huisstijl.

3 Voorstellen

Het ontwerptraject begint met 3 verschillende huisstijlvoorstellen op basis van het door u ingevulde inventarisatieformulier.

3 Correctiefases

U kiest voor 1 van de 3 huisstijlvoorstellen. Vervolgens krijgt u 3 x de mogelijkheid aanpassingen en correcties te laten uitvoeren.

5 Huisstijlobjecten

U krijgt de mogelijkheid om de definitieve huisstijl op maximaal 5 papieren huisstijlobjecten te laten toepassen.

Betaling in 2 keer

U betaalt vooraf 30% van de pakketprijs. Na ontvangst daarvan gaan wij voor u aan de slag. Nadat u akkoord heeft gegeven op de definitieve huisstijlobjecten, betaalt u het restantbedrag en wordt de huisstijl uw eigendom.

Inventarisatieformulier Huisstijlontwerp

Indien u gebruik wilt maken van het pakket "HUISSTIJLONTWERP" verzoeken wij u vriendelijk onderstaand online formulier volledig in te vullen. Met het invullen van dit inventarisatieformulier geeft u te kennen dat u gebruik zou willen maken van het huisstijlpakket "HUISSTIJLONTWERP" (Euro 395,- ex. BTW). Naar aanleiding van uw ingevulde inventarisatieformulier nemen wij altijd vrijblijvend contact met u op. Zodra u ons per email opdracht geeft om voor u aan de slag te gaan op basis van het gekozen pakket, vragen wij u eerst een aanbetaling te doen van 30% van de pakketprijs (Euro 135,- ex. BTW voor het pakket "LOGO- EN HUISSTIJLONTWERP"). U krijgt dan van ons per email een deelfactuur. Na ontvangst van uw aanbetaling zullen wij starten met het ontwerptraject voor uw huisstijl. U wordt per email op de hoogte gehouden van de huisstijl-voorstellen en -aanpassingen. Nadat u per email akkoord heeft gegeven voor de huisstijl, betaalt u vervolgens binnen uiterlijk 2 weken het restantbedrag aan ons. Na ontvangst van het restantbedrag (Euro 260,- ex. BTW), wordt de huisstijl uw eigendom. Tot die tijd is het niet toegestaan de huisstijl te gebruiken omdat het eigendom nog niet op u is overgegaan.

In welke markt opereert uw onderneming?
Zakelijke markt
Particuliere markt
Combinatie van beide
Vink de gewenste huisstijleigenschappen aan:
Versturen