Een huisstijlpakket naar keuze

U heeft al een huisstijl-ontwerp voor slechts € 395.-

VISUAL4U biedt een all-in huisstijlpakket aan van € 395.- voor het ontwerp van een huisstijl voor schrijfbenodigdheden zoals briefpapier met volgvel, enveloppen en visitekaartjes. Indien u alleen een logo-ontwerp wenst, bieden wij een all-in logo-pakket aan van € 595.- Wilt u zowel een logo als bijpassende huisstijl door ons laten ontwikkelen, dan bieden wij daarvoor een scherp geprijsd all-in-pakket aan voor € 895.-.

VISUAL4U heeft uitgebreide ervaring met het ontwikkelen van huisstijlen. Een professionele huisstijl is uiterst belangrijk voor de uitstraling en het imago van uw  onderneming, die immers ook uniek is. Daarom is het niet meer dan vanzelfsprekend dat een professionele huisstijl alleen tot stand kan komen door 100% maatwerk te leveren.

100% Maatwerk

Het ontwerptraject begint met een inventarisatie van de wensen en eisen voor de huisstijl van uw onderneming. Daarbij dient ondermeer duidelijk te worden welke diensten en/of producten uw onderneming levert, voor welke doelgroep en voor welk marktsegment. Deze inventarisatie is van groot belang voor het eindresultaat. Na de inventarisatie kan er een start worden gemaakt met de eerste huisstijlvoorstellen.