Een drukwerkpakket naar keuze

Een drukklaar flyer-ontwerp voor slechts € 135.-

VISUAL4U biedt een drukklaar, dubbelzijdig A5- of A4-flyerontwerp aan voor slechts  € 135.- (ex. BTW). Wilt u liever een drukklaar folderontwerp van 4 pagina's op A5- of A4-formaat, dan is dat al mogelijk voor slechts
€ 175.- (ex. BTW). Een drukklaar brochure-ontwerp van 8 pagina's A5 of A4 is al mogelijk voor slechts € 225.-.

VISUAL4U heeft zeer veel ervaring met het ontwerpen van drukwerk. Met professioneel drukwerk wordt uw bedrijf, product of dienst op duurzame en aantrekkelijek wijze onder de aandacht gebracht van uw doegroep. Mooi drukwerk is een onmisbaar ingrediënt in uw communicatiemix.

Waarom kan het zo goedkoop?

VISUAL4U heeft veel ervaring in het ontwerpen van drukwerk. Op basis van die ervaring heeft VISUAL4U diverse, aantrekkelijke basistemplates ontwikkeld waarmee in korte tijd een professioneel ontwerp gemaakt kan worden. Deze basistemplates kunnen met afbeeldingen en tekst worden opgemaakt op basis van de huisstijlwensen van de klant. Door steeds gebruik te maken van andere afbeeldingen, (huisstijl)kleuren, teksten en lettertypes, kan er op efficiënte wijze toch steeds weer een uniek ontwerp ontstaan. Om u een indruk te geven van de vele mogelijkheden met hetzelfde basistemplate kunt u een hier klikken.

Toch 100% maatwerk?

Uiteraard is het altijd mogelijk om 100% maatwerk te krijgen bij VISUAL4U voor het ontwerpen van uw eigen drukwerk. Dan maakt u namelijk 100% procent gebruk van onze creatieve kracht.
Bieden de basistemplates voor u geen geschikte oplossing?
Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op over 100% maatwerk voor uw drukwerk.